WordPress updatesWordPress-updates

WordPress-updates móeten simpelweg worden doorgevoerd. En liefst zo snel mogelijk, want vaak gaat het om veiligheid. Lamper Design regelt dat voor je en checkt meteen of alle plug-ins na die update goed blijven werken.

Plugin updatesUpdates van plug-ins

Elke WordPress-website heeft plug-ins. Om dezelfde redenen als bij WordPress zelf, is het belangrijk om ook die plug-ins up-to-date te houden. Ook dat valt binnen onze onderhoudsservice.

Thema updatesUpdates van je theme

Werkt je WordPress website met een design-theme? Ook themes hebben updates, al was het alleen maar om goed overweg te blijven gaan met WordPress-updates. Je raadt het al: ook die updates houden we in de gaten.

Onze klanten over ons

Tevreden klanten. Dat is waar wij voor opstaan. En waar wij voor klaar staan. Je leest hier een aantal recensies van klanten over ons. Wanneer mogen we jouw recensie hierbij plaatsen?

Een aanrader. Denken mee en komen met eigen suggesties. Technisch zeer goed, gedreven, enthousiast. Ik heb mijn webshop door Lamper laten bouwen en het is top geworden. Ik ben zeer tevreden.

Claudia van den Berg

Alleen al deze website updates kosten je als Alphense ondernemer behoorlijk wat tijd. Doe je het niet, dan loop je risico’s. Doe je het verkeerd, dan kan het leiden tot storingen en onnodige kosten. Voor ons zijn updates dagelijkse kost: we doen het snel, vakkundig en we weten precies waar we op moeten letten. Dat scheelt jou een hoop tijd en kopzorgen.

Maar we doen per maand nog meer voor je binnen de Lamper Design Onderhoudsservice:

Website backupsBackups van je website

Het belang van een goede backup hoeven we natuurlijk niet aan je uit te leggen. Dat regelen we voor je. En bij calamiteiten zorgen we ook dat je website razendsnel hersteld wordt op basis van die backup.

wordpress onderhoud onlineIs je WordPress website nog online?

Door allerlei externe factoren kan het gebeuren dat je site niet meer bereikbaar is. Binnen onze WordPress onderhoudsservice monitoren we je site 24 uur per dag en springen we meteen in actie als er om welke reden dan ook iets fout gaat.

website bereikbaarZijn en blijven pagina’s bereikbaar?

Je hebt het vast wel eens gezien op andere sites, de melding: “404 – Deze pagina kan niet worden gevonden”. Het is de nr. 1 reden waarom bezoekers een site direct weer verlaten. Wij zorgen ervoor dat dat op jouw site niet gebeurt.

wordpress website klusjesKleine klusjes: technisch, tekstueel, afbeeldingen

Wat jou misschien wel uren kost, doen wij vaak in 5 minuten. Binnen onze onderhoudsservice heb je recht op 30 minuten gratis klein onderhoud per maand. Kost iets meer tijd, dan stemmen we bijkomende kosten eerst netjes met je af.

Vragen en verzoeken voor je WordPress website kun je aan ons stellen via ons support systeem. En natuurlijk kun je ons telefonisch bereiken bij dringende vragen over jouw website. Als onderhoudsklant heeft je website bij ons simpelweg de hoogste prioriteit.

90 klanten beoordelen Lamper Design gemiddeld met 4.8/5

Wat kost de WordPress onderhoudsservice in 2021?

Onze onderhoudsservice is er vanaf € 50,- ex. btw per maand. Een kleine investering in rust en zekerheid over een van je belangrijkste marketingtools: je website. Bovendien spaar je heel veel tijd uit die je lekker aan je eigen business kan besteden.

Je sluit een overeenkomst af voor minimaal 1 maand, het WordPress onderhoud is maandelijks opzegbaar. Je ontvangt per drie maanden een factuur.

Doen?

Een mailtje naar info@lamper-design.nl volstaat. Of bel gewoon: +31 (0)182 635 077. Ook als je vragen hebt natuurlijk.

Lamper Design staat altijd voor ons klaar. Zowel bij vragen die we tussendoor hebben als met WordPress onderhoud. Ook voor onderwerpen, die niet met de website te maken hebben denken ze mee en zorgen ze voor oplossingen. Van mailadressen tot logo’s en van folders tot reclameborden aan de buitenmuur. Steeds tot in de puntjes goed verzorgd.

Inge van Oers, Link@Work

Het WordPress onderhoud van mijn beide websites wordt uitstekend gedaan door Lamper Design. Wat ik zelf kan, doe ik zelf, waar ik geen verstand van heb of tijd voor heb doen zij; flexibel en snel.

Karin Albers, Naturio.nl